Over ons

Atelier Swoop is een Scandinavische Conceptstore in Harlingen. Je vindt bij ons interieur- en lifestyle producten van merken uit Zweden of Denemarken zoals HAY Design, Visse Vasse, Sthal Keramiek, Bergs Potter, Klassbols en House Doctor.

Na prachtige reizen door Scandinavië, het ontdekken van de heerlijke Fika én onze liefde voor Scandinavisch interieur zijn wij in november 2019 de conceptstore Atelier Swoop gestart. Geertje Veenstra en Beau Ann Johansen zijn schoonmoeder- en dochter en kwamen door hun passies te verbinden op het idee om de winkel te starten. De stijlvolle interieurinrichting en prachtige producten van hoge kwaliteit uit Scandinavië wilden we graag combineren met de Fika. Fika is een Zweeds gebruik om de (werk) dag even te onderbreken om samen te genieten van een goede kop koffie met lekkers. Zo maakt Beau Ann met haar passie voor koffie de lekkerste cappuccinos, latte’s of espresso’s en bakt Geertje met liefde de meest lekkere cheesecakes, taarten en cakes!

We willen jullie het ultieme ‘Scandinavië-gevoel’ geven in onze conceptstore en tegelijkertijd inspireren met onze unieke merken en producten. We adviseren je graag in het maken van keuzes in kleur, materiaalgebruik en inrichting. We zien jullie graag eens in de winkel voor een goede kop koffie met huisgemaakt taartje of voor onze Scandinavische interieurproducten.

X Atelier Swoop