Je kunt bij ons je hart ophalen voor het mooiste, duurzame garen uit Denemarken. We zijn in 2019 begonnen met het brei-garen van Isager uit Tverstadt. Al snel werden we verliefd op het toegankelijke kwaliteitsgaren van CaMaRose en begonnen we met de verkoop van de tijdloze patronen van Petite Knit. Tijdens een mooie reis door Denemarken werden onze ogen getrokken naar het garen van Knitting for Olive en hebben we onze collectie met dit garen aangevuld! Daarnaast hebben we de Laine Magazines uit Finland voor de mooiste patronen en de boeken van Laine Publishing. Kom langs in de winkel om de kleuren, kwaliteiten en inspirerende boeken in het echt te zien!

Isager

We hebben een uitgebreide collectie in kwaliteiten en kleuren van Isager. Zo vind je bij ons de Tvinni, Spinni, Jensen yarn, Silk Mohair, Alpaca 1-2-3 , Merilin, Eco-soft, Eco-baby, Tweed en de Aran Tweed, Japansk Bomuld en Trio. Het is bijzonder dat de verschillende kwaliteiten zo prachtig te combineren zijn om jouw project te breien met een dubbele draad. Ook verkopen we de patronen en boeken van Marianne Isager en Helga Isager, uitdagende brei-projecten in tijdloze designs.

CaMaRose

CaMaRose heeft ook veel verschillende kwaliteiten die ook leuk zijn om met een dubbele draad te breien. Een mooi kleurenpallet en de kwaliteit van de garen maken het breien een feestje. We hebben: Snefnug, Midnattsol, Okologisk Hverdagsuld, Yaku en Manestrale.

Knitting for Olive

Knitting for Olive is ook een familiebedrijf van een moeder en dochter (uiteraard ook uit Denemarken). De kleuren zijn weer zo vernieuwend in vergelijking met Isager en CaMaRose én we wilden nog graag een 100% merino toevoegen. We zijn begonnen met Heavy Merino, Merino én de Silk Mohair, we sluiten niet uit binnenkort de Cashmier kwaliteit toe te voegen…