Naast dat we jullie graag adviseren in de winkel, bieden we ook meer hulp als je er met het interieur niet meer uit komt of het helemaal anders in huis wilt! 

Zo komen we bij je thuis, bespreken we samen wat je graag zou willen in sfeer, stijl en meubels. We helpen je met een kleurpallet uitzoeken, maken een moodboard en geven je stylingtips waarmee je naderhand ook zelf blijft stylen!

Kun jij onze hulp wel gebruiken voor jouw interieur? Laat het ons weten en dan maken we snel een afspraak. Je mag bellen, mailen of kom vooral langs, dan kun je alvast inspiratie opdoen.


Ons werk

Frederica vroeg ons om haar te helpen met de inrichting van haar woonkamer. Ze werkte altijd op een schip waarmee ze vaak langs de Deense kust voer, dit zag ze graag terug in haar interieur. We zorgden voor een rustige basis, maar wel met kleur en mixen stoere accessoires met natuurlijke materialen.

“Ik vond de winkel zo’n fijne sfeer uitstralen, dat wilde ik ook in huis! Ik ben er enorm blij mee. Afgelopen zomer was het prachtig op vakantie, maar het allerfijnste van de hele vakantie was nu het thuiskomen!” – Frederica